Selecteer een pagina

Uit statistieken in Amerika blijkt dat het aantal cosmetische behandelingen blijft groeien. Je hebt verschillende soorten cosmetische behandelingen. Je behandelingen die een operatie nodig hebben en behandelingen die dit niet nodig hebben. We gaan het hebben over de top 3 populairste cosmetische behandelingen van deze groepen.

Cosmetische behandelingen die een operatie vereisen.

Borstvergroting.

In Amerika werd er in 201, 317.735 keer een borstvergroting uitgevoerd. Deze behandelingen worden echt populair in de negentiger jaren. Sindsdien is het nog steeds de meest voorkomende cosmetische behandeling die wordt gedaan.

Liposuctie.

En cijfers in Amerika bleek dat liposuctie in een jaar 260.000 keer gedaan wordt. Liposuctie is een cosmetische behandeling waarbij vet wordt de weggezogen in principe en je dus een slanker uiterlijk krijgt. Liposuctie werd groot rond het jaar 2000.

Een neuscorrectie.

Een neuscorrectie werd in Amerika in het jaar 2017 213.000 keer gedaan. Het aantal neuscorrecties dat wordt gedaan is tegenwoordig aan het dalen.

Cosmetische behandelingen die geen operatie vereisen.

Botox.

Cosmetische behandelingen die geen operatie verrijzen, komen dan ook een stuk vaker voor dan de behandelingen die wel een operatie nodig hebben. Dat zie je terug bij de meest voorkomende cosmetische behandeling zonder operatie: Botox. Botox werkt namelijk in Amerika in het jaar 2017 zeven en een half miljoen keer gedaan. Dat komt ook omdat Botox een vrij toegankelijke cosmetische behandeling is die ook maar een half uurtje duurt.

Fillers.

Net als Botox is het doen van fillers ook een toegankelijke cosmetische behandeling die zo’n half uurtje duurt. Dat zie je ook terug in de cijfers. Klus worden in het jaar 2017 2,7 mln. keer gedaan in Amerika. De reden waarom fillers minder worden gedaan dan Botox is omdat fillers minder applicaties hebben dan Botox. Botox kan voor veel meer dingen worden gebruikt. Fillers kun je gemakkelijk en veilig doen bij fillers Amsterdam.

Laser haar removal.

Het verwijderen van haar doormiddel van ene laser, is een cosmetische behandeling die veel onder vrouwen wordt gedaan. De bedoeling van deze behandeling is om binnen een aantal sessies haar weg te nemen op plekken waar je het niet wil hebben. Na zo’n zes tot acht sessies van haar permanent niet meer terug groeien, of bijna permanent niet. Als het wel terug groeit dan zullen het hele donshaartjes zijn. Laser Hair removal werd 1.1 miljoen keer gedaan in Amerika.