Buiten de deur eten kan ook gezond

Geplaatst op

De Nederlandse horeca is de afgelopen 10 jaar met 61% in omvang toegenomen. Er is een stijging betekent van 9 naar 15 miljard omzet per jaar. Dat maakt van de horeca één van Nederlands grootste werkgevers. Want er werken een heleboel mensen in de horeca, zo’n 448000 mensen. Deze mensen zorgen elke keer voor dat de consument een zeer prettige ervaring heeft. Veel belangrijke gebeurtenissen in een leven worden gevierd onder het genot van een maaltijd in een restaurant. Zo’n maaltijd kan ook prima gezond zijn. We nemen met je door wat een gezonde maaltijd zou kunnen zijn. 

Sushi eten 

Veel mensen zijn het er over eens dat sushi bijzonder lekker is en ook nog eens een keer gezond. Dit heeft te maken met de verschillende verse ingrediënten die in sushi gebruikt worden zoals vis. In de vis zitten omega-3 vetzuren en dat is erg goed voor mensen. 

In een sushirestaurant kun je ook allerlei andere zaken krijgen, zoals gegrild vlees en dat is natuurlijk erg gezond. Het hangt overigens wel af van de hoeveelheden die je naar binnen werkt. We raden je dan ook aan om zeker niet alle rondes op te maken in een all-you-can-eat-restaurant. Bestel trouwens een keer lekker sushi bij sushi bestellen

Vis en tapas 

Er zijn verschillende mediterraanse restaurants waar je vis en tapas, et cetera kunt eten. Dat zijn natuurlijk de uitgelezen plekken om alle gerechten samen te delen. Dat is gewoon gezellig en zo kun je wel van alles proeven maar zit je niet stampvol aan het einde van de avond. Je kunt er natuurlijk bepaalde soorten dranken bij nemen, wij raden je aan om te gaan voor rode wijn in plaats van sangria, die eerste heeft net wat minder suiker dan de tweede. 

Wanneer je in een all-you-can-eat-restaurant gaat dineren, dan is het raadzaam om niet te veel koolzuur te drinken, want dan zit je heel snel vol en dat is natuurlijk zonde van het geld. En eigenlijk moet je niet eten tot je vol bent, maar totdat je geen honger meer hebt. De truc om overeten te voorkomen is rustiger eten, dan krijg je een signaal dat je genoeg gegeten heb en dan kun je stoppen met eten. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je meer over massages en heilzame therapieën uit het alternatieve, natuurgeneeskundige segment.

Contactgegevens

Via info @ kenkochairmassage.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden