De voordelen van fillers

Geplaatst op

Wanneer je een fillerbehandeling overweegt, is het goed om te weten wat hier de voordelen van zijn. In deze blog hebben we het dan ook over deze voordelen. Zo beïnvloeden fillers je spieren niet, dit doet Botox wel!

Uitstraling

Door fillers krijg je een frisse en jeugdige uitstraling. Als je last hebt van een boos of vermoeid uitziende blik, kunnen fillers een uitkomst zijn. Naarmate je ouder wordt, zal je huid door de zwaartekracht kunnen gaan hangen. Deze huidverslapping veroorzaakt rimpels. Met fillers worden deze rimpels weggewerkt en diepe groeven van je huid worden opgevuld. Ze bieden meer stevigheid aan je huid, zodat je er goed en fris uitziet. Ook zijn fillers een ideaal middel om je lippen het juiste volume te geven. 

Pijnloos

Het injecteren van fillers is niet pijnlijk. Een fillerbehandeling met behulp van canule, dit is een stompe naald, is bijvoorbeeld minder pijnlijk dan een behandeling met een gewone naald. Hiermee wordt dan ook voorkomen dat de weefstof bloedvaten beschadigd worden of geraakt worden. Op deze manier wordt de kans op blauwe plekken enorm verkleind. Ook vult een injectie met zo’n stompe naald een groter deel van het gezicht op. 

Veilig

In Nederland werken gecertificeerde artsen alleen maar met veilige fillers. Onveilige, permanente fillers zijn namelijk verboden. Deze waren niet te corrigeren en gaven problemen op de lange termijn, zoals ontstekingen en infecties. Cosmetische artsen die zijn aangesloten bij de nederlandse vereniging cosmetische geneeskunde, gebruiken alleen maar veilig, tijdelijke fillers. Controleer dus altijd bij een kliniek of die is aangesloten bij deze vereniging. 

Bijwerkingen

Een van de weinige nadelen aan fillers, is dat deze vaak een blauwe plek geven. Dit kan redelijk worden verminderd door het gebruik van de stompe naald. Vraag de cosmetisch arts dan ook welke naalden hij of zij gebruikt voor een filler behandeling. Ook is er kans op zwellingen, een rode huid of bultjes. Deze bijwerkingen verdwijnen meestal binnen enkele dagen. Een ander nadeel van fillers is dat deze tijdelijk zijn. Je moet dus op herhaalbehandeling.

Gerelateerde berichten

De rol van de vroedvrouw: Lees meer over bevallen en vroedkunde

Bevallen is een van de meest bijzondere en levensveranderende gebeurtenissen in het leven van een vrouw. Het is een moment dat zorgvuldige...

Lees meer

Over ons

Op onze site vind je meer over massages en heilzame therapieën uit het alternatieve, natuurgeneeskundige segment.

Contactgegevens

Via info @ kenkochairmassage.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden