Esthetische tandarts wordt steeds populairder

Geplaatst op

De laatste jaren is er steeds belangrijker geworden om een perfecte glimlach te hebben, want het heeft niet alleen met een mooie smile te maken, maar gewoon met de hele cultuur. Instagram en andere sociale media hebben invloed. Het is eigenlijk een beetje de jeugd op een voetstuk zetten, zoals in de reclame altijd al gedaan werd, is een van de grootste invloeden op de wens een perfecte glimlach te hebben. Daarbij zijn er natuurlijk ook allerlei tandartsen die daarop inspelen en het ook belangrijk vinden dat mensen blij zijn met een glimlach. De cosmetische of esthetische tandarts kan jou zeker helpen aan een perfecte glimlach en heeft er allerlei behandelingen voor. Deze nemen we even kort met je door dus lees snel verder. 

Facings laten zetten 

Het is mogelijk om facings te laten zetten. Dit zijn op maat gemaakte schildjes rond je tanden die het mogelijk maken om bijvoorbeeld tanden te corrigeren als het gaat over kleur en vorm. Dit maakt dat je smile weer helemaal mooi is. Facings worden van composiet gemaakt en dat is een materiaal wat erg sterk is, ook vullingen worden hiervan gemaakt. Er zijn ook facings die gemaakt zijn van porselein, maar die zijn doorgaans niet al te sterk dus we raden je zeker aan om te gaan voor composiet. 

Bleekbehandelingen voor een stralende glimlach 

Het is mogelijk om zeker weer een stralende glimlach te hebben en de doffe kleur of juist de gele kleur van je tanden voorgoed vaarwel te zeggen. De tandarts kan je tanden bleken dmv peroxide. Hij of zij kan bepalen hoe sterk de peroxide wordt. Dit laatste bepaalt dan hoe licht je tanden worden. Wij raden altijd aan om niet te gaan voor al te lichte tanden, omdat dit niet een natuurlijke uitstraling oplevert. Natuurlijk kan het wel zo zijn dat je dat juist wel leuk vindt en dan moet je gewoon juist voor gaan. Onderzoeken wijzen uit dat bleekbehandelingen helemaal niet schadelijk zijn en dat het ook prima thuis gedaan kan worden, toch vinden wij het altijd een fijn idee dat het bij de tandarts gebeurt, omdat het dan in een gecontroleerde omgeving plaatsvindt. We raden je dan ook zeker aan om het bij de tandarts te laten doen als het mogelijk is. Neem daarvoor contact op met Tanden bleken Rotterdam.

Gerelateerde berichten

De rol van de vroedvrouw: Lees meer over bevallen en vroedkunde

Bevallen is een van de meest bijzondere en levensveranderende gebeurtenissen in het leven van een vrouw. Het is een moment dat zorgvuldige...

Lees meer

Over ons

Op onze site vind je meer over massages en heilzame therapieën uit het alternatieve, natuurgeneeskundige segment.

Contactgegevens

Via info @ kenkochairmassage.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden