Geef je woning een make-over

Geplaatst op

Ga je je huidige woning een make-over geven of ga je verhuizen en mag je je nieuwe woning nog volledig nieuw inrichten? Met deze tips willen we je graag verder helpen bij de make-over van je (nieuwe) woning. We benoemen zelfs een aantal budget-vriendelijke opties.

Een nieuwe vloer

Ben je niet tevreden met de vloer in je (nieuwe) woning? Dan is het bij een make-over tijd om deze te vernieuwen. Er zijn verschillende vloeren waar je uit kunt kiezen. Voor ons heeft de voorkeur altijd keramische tegels of een gietvloer. Beide geleiden eventuele vloerverwarming goed door en zijn erg duurzaam. Wanneer je kiest voor een gietvloer, dan is je vloer ook nog eens naadloos, was de illusie creëert van een grotere ruimte. 

De inrichting

Een make-over is natuurlijk niks zonder andere meubels. Ga lekker op pad naar woonboulevards of speur online naar jouw nieuwe meubels. En nu je toch bezig bent, waarom kies je ook niet voor een heerlijke Kenko Massage Chair? Zo geniet je in je vrije tijd heerlijk van een ontspannen massage, waarbij je helemaal bijkomt van je drukke werkdag.

Make-over met een budget

Zit er aan je make-over wel een budget waar je rekening mee wilt houden? Dat is natuurlijk geen probleem! Een hele nieuwe vloer aanleggen is niet per se nodig, met diverse vloerkleden kom je al erg ver. Kies iets dat past bij de gewenst stijl van je woning en schaf het aan voor je make-over. 

En die inrichting aanpassen? We begrijpen dat een volledig nieuwe inrichting niet altijd binnen je budget past. Een andere, budget-vriendelijke, optie, is om je meubels of accessoires een ander kleurtje te geven door middel van een likje verf. Liever toch iets anders? Zoek dan online of in het echt naar tweedehandswinkels. Het klinkt wellicht minder aantrekkelijk, maar er zitten altijd wel een paar pareltjes tussen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je meer over massages en heilzame therapieën uit het alternatieve, natuurgeneeskundige segment.

Contactgegevens

Via info @ kenkochairmassage.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden