Het lichaam waar je van droomt

Geplaatst op

Met een liposuctie zorg je ervoor dat er plaatselijk een groot gedeelte van vetweefsel wordt weggehaald. Dit zorgt er natuurlijk voor dat je een strakker lichaam krijgt. Hoewel je van liposuctie een strakker lichaam krijgt, betekent dit niet dat het een snelle manier is om gewicht te verliezen. Je kunt er voor kiezen om een liposuctie te ondergaan, omdat je er niet tevreden bent over je uiterlijk. Daarnaast is het ook zeker voor medische redenen mogelijk. De ingreep wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg. 

Geen afvalmethode

Liposuctie is geen manier om af te vallen. Er zal wel wat gewicht afgaan, maar niet veel. Vet weegt op zichzelf namelijk niet veel. Een liposuctie heeft een blijvend effect. Dit komt omdat het vetweefsel dat is weggehaald niet meer terug kan komen. Dit betekent overigens niet gelijk dat je nooit meer aan zult komen. Je kunt namelijk nog wel verschil in gewicht gaan zien. Als je aankomt worden de vetweefsels die nog wel over gebleven zijn groter. De behandeling is geen vervanging voor een dieet. De behandeling wordt namelijk ook alleen uitgevoerd bij mensen met een stabiel gewicht.

Strakker lichaam na liposuctie 

Als je een strakker lichaam wilt, is het soms ook een optie om een liposuctie te ondergaan. Wanneer je een liposuctie ondergaat, dan wordt dit alleen vergoed als dit voor medische redenen wordt uitgevoerd. Een liposuctie wordt vooral gedaan als iemand niet tevreden is over zijn of haar uiterlijk. Er zijn vele verschillende plekken waarvoor je een liposuctie kunt ondergaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een onderkin, de onderbuik of benen. Je krijgt van deze behandeling geen gladdere huid, maar wel een strakker lichaam. Na de behandeling ben je niet gelijk klaar. Je moet namelijk voor een periode van zes weken drukkleding gaan dragen. Niet alleen overdag, maar ook in de nacht. Wanneer je gaat douchen mag je deze kleding vanzelfsprekend wel uit doen. 

Wat innemen tegen de pijn

Je hoeft na de behandeling niet lang te blijven voor nazorg. Als er geen complicaties zijn, mag je vaak al dezelfde dag naar huis. De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Je hoeft dus niet onder narcose. Deze verdoving helpt ook tegen de pijn na de behandeling, maar als deze compleet is uitgewerkt kun je natuurlijk medicatie innemen tegen de pijn. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je meer over massages en heilzame therapieën uit het alternatieve, natuurgeneeskundige segment.

Contactgegevens

Via info @ kenkochairmassage.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden