Overweeg je fillers? Dit moet je weten!

Geplaatst op

Wanneer je fillers overweegt is het goed om hier alles over te weten. Daarom beschrijven in deze blog een aantal punten waar je op moet letten wanneer je een fillerbehandeling overweegt.

Doe goede research

Wanneer je gister dacht aan het opvullen van je lippen en de volgende dag al in de kliniek zit, ben je wat te snel. Het is belangrijk om de tijd te nemen om goed onderzoek te doen naar de fillers. Op deze manier weet je zeker dat je dit wilt. Zo kan je bijvoorbeeld online zoeken naar praktijken bij jou in de buurt.

Elke filler is anders

Zoals bij elk product is er bij fillers veel concurrentie op de markt. Niet elk product doet hetzelfde, reageert hetzelfde in jouw wallen of lippen. Ook is het zo dat er aan de verschillende fillers een ander prijskaartje hangt. Bovendien werkt niet elke kliniek met dezelfde fillers. Wanneer je dan voor een kliniek kiest, kun je kijken welke fillers er daar worden gebruikt.

Doe rustig aan

Wanneer je overweegt om voor het eerst een fillers wallen behandeling te ondergaan, dan is het belangrijk dat je rekening houdt met de hoeveelheid die je in laat brengen. Je kent de precieze werking nog niet, misschien schrik je wel van je lippen wanneer je te veel in laat brengen. Begin daarom met een kleine hoeveelheid. Op deze manier kun je kijken hoe jouw lichaam reageert op de fillers.  

Ken de risico’s

De behandeling is niet heel pijnlijk en er wordt vaak gezorgd dat je vakkundig en professioneel geholpen wordt. Maar toch zijn er net als bij heel veel andere behandelingen een aantal risico’s aan verbonden. Het is dus goed om vooraf te weten dat er een kans is op blauwe plekken, zwellingen en een allergische reactie. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je meer over massages en heilzame therapieën uit het alternatieve, natuurgeneeskundige segment.

Contactgegevens

Via info @ kenkochairmassage.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden