Pre owned horloge: goede investering op meerdere manieren

Geplaatst op

Wat maakt pre owned horloges nu zo leuk? We nemen het graag met je door in deze blog. Je gaat zeker zien dat je behoorlijk kunt besparen en dat het ook nog een keer een goede investering is. En niet alleen in financiële zin. Kijk snel verder en doe je voordeel met de tips. 

De naam geeft de waarde

Het leuke van een Rolex is dat de naam de waarde geeft aan het horloge. Natuurlijk ook wel de bouwkwaliteit want deze is excellent. Het horloge staat bekend om een klassieke stijl en is vakkundig gemaakt door topspecialisten. Het merk bestaat al sinds 1914. Het maakt niet zoveel uit of je een nieuw uurwerk koopt of juist een tweedehands, de traditie van Rolex blijft een belangrijke rol spelen. Er zijn verschillende soorten Rolexen die variëren van lagere prijzen tot bijzonder hoge prijzen.

Betaalbaarheid

Een nieuwe Rolex kan behoorlijk duur zijn. Zeg maar zo’n €50000 er zijn ook Rolex soorten die misschien wel wat goedkoper zijn, bijvoorbeeld de tweedehands modellen die zo rond de 10000 zijn. Het hangt natuurlijk wel een beetje af van de winkelier waar je het koopt en of je misschien nog wat inruilt. Het loont dus zeker om een pre-owned horloge te kopen.

Waardevermindering 

Sommige horloges laten hun waarde al snel los na de aankoop. Bij Rolex gaat het allemaal een stuk florissanter. Deze klokken behouden hun waarde veel beter. Daarom is het een prima investering. Sterker nog, een Rolex kan ook in waarde stijgen, bijvoorbeeld wanneer het model helemaal niet meer in productie is of wanneer de productiemethode die altijd gebruikt is niet meer gehanteerd wordt. Reken maar dat je dan een flinke prijsstijging krijgt. Het is dus de kunst om goed in te stappen.

Daarbij is het ook nog eens een keer zo, dat je jezelf een geweldig cadeau geeft, dan voel je je ook beter en dan zul je ook minder stress ervaren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel experts aanraden om jezelf af en toe eens een gaaf cadeau te doen.

Wanneer je interesse hebt in een heerlijk horloge waar je jaren en jaren mee kunt doen, dan raden we jou aan om eens te gaan kijken bij gassan.com. Veel plezier nog met het lezen van onze andere blogs op deze site.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je meer over massages en heilzame therapieën uit het alternatieve, natuurgeneeskundige segment.

Contactgegevens

Via info @ kenkochairmassage.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden