Redenen waarom je niet met oorbellen moet slapen

Geplaatst op

Je oorbellen kapot maken of dat ze een keer uit je oorlel springen, zijn de vreselijkste dingen die kunnen gebeuren. Bij het lezen van dit blog gaat het jou zeker helpen om jouw leven te veranderen. 

Slaap gewoon niet met oorbellen is het dringende advies. Wij zetten de volgende redenen op een rij, zodat je nog meer wordt geremd om het te doen.

Zeg maar gedag tegen je oorbellen

Om te beginnen is slapen met oorbellen in het algemeen niet bepaald fijn. De eerste reden die we gaan behandelen is omdat je tijdens het slapen kan dromen en ineens in de rondte kan slaan. Het beschadigd vervolgens je oorlellen en kan de oorlel uittrekken. Ook kan je je gaatje alleen maar groter worden of kapot scheuren. Nu je dit leest, krijgt er al de rillingen van en zie je het al helemaal voor je. 

Zeg maar gedag tegen je beddengoed 

Aan de achterkant van de oorknopjes kunnen gevaarlijk zijn voor het slapengaan. Die zijn erg scherp en kan je je beddengoed kapot prikken. Daar gaat je geld. Je kussen of je lakens gaan naar de knoppen en je kan nieuwe bestellen.

Oorbellen = slecht voor je slaaprust

Het maakt niet uit welke maat oorbellen je hebt. Het is in het algemeen gewoon heel slecht om tijdens het slapen oorbellen in te hebben. De reden hierachter is dat je de oorbellen op je kussen voelt liggen. Dit geldt zowel voor de hanger als de oorbel.

Als je terugkijkt op deze interessante blog, kan je er inderdaad wel uit opmaken dat je beter een oorbel overdag kan in doen, in plaats van het s ’nachts dragen. Het maakt namelijk veel dingen kapot. Dit geldt niet alleen in een fysieke toestand, maar ook als je om je heen kijkt. 

Om veilige oorbellen uit te zoeken die ook nog eens bij je outfit passen, is een lastige kwestie. Niet als je kiest voor gouden creolen. Ben je naar een winkel die veilige oorringen aanbiedt? Dan is julidansjewels.nl de ideale juwelier om jouw droom gouden creolen te vinden. Veel plezier alvast en doe voorzichtig!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je meer over massages en heilzame therapieën uit het alternatieve, natuurgeneeskundige segment.

Contactgegevens

Via info @ kenkochairmassage.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden